ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η Εφημερίδα των Συντακτών, οι «δυνατές υπογραφές» και ο Γιάννης Παντελάκης


Διστακτικά κινούνται προς το παρόν οι περίπου 80 πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας για την έκδοση του νέου φύλλου που θα έχει τίτλο «Η εφημερίδα των συντακτών» και έδρα τα παλιά γραφεία της Κολοκοτρώνη. Κι αυτό διότι υπάρχουν πολλές ενστάσεις και διαφωνίες για τον τρόπο διοίκησης της νέας εφημερίδας καθώς όλοι οι συμμέτοχοι είναι και μέτοχοι και αυτό περιπλέκει λίγο την κατάσταση. Βέβαια όλοι πιστεύουν πως με αμοιβαίες παραχωρήσεις, υποχωρήσεις και λίγη καλή θέληση, αυτού του είδους τα προβλήματα λύνονται σχετικά εύκολα.
Ενα άλλο θέμα είναι και το κόστος έκδοσης που θα έχει ένα ημερήσιο φύλλο και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν προτάσεις ώστε «Η εφημερίδα των Συντακτών» να μην είναι ημερήσια αλλά εβδομαδιαία. Την ίδια στιγμή υπάρχει και πρόταση να προηγηθεί της έκδοσης του φύλλου, η δημιουργία ενός σάιτ με τις «δυνατές υπογραφές» των παλαιών συντακτών της Ελευθεροτυπίας που μετέχουν του εγχειρήματος, ώστε να γίνει γνωστή και να διαφημιστεί η επικείμενη έκδοση με σχετικά πολύ μικρό κόστος.
 Επικεφαλής της έμπειρης ομάδας από την Ελευθεροτυπία, είναι..
πολύ πιθανόν να τεθεί ο Γιάννης Παντελάκης καθώς όλοι συμφωνούν στο πρόσωπό του για να ηγηθεί της προσπάθειας.