ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο φίλος μου ο Μεμής, ο παμπόνηρος Καλαματιανός (Κανέλλης) και ο πράος κι έντιμος Τρίμης


Με αφορμή την «σύρραξη» σχετικά με την απόφαση του πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για τη διαγραφή Μανδραβέλη και την σχετική αρθρογραφία στα ΝΕΑ, γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος γράφει- με το θάρρος της υπογραφής του- για τους πρωταγωνιστές της. Διαβάστε:
- Ηλίας Κανέλλης «…Παμπόνηρος Καλαματιανός. Τον Κανέλλη δεν τον συμπαθώ σαν χαρακτήρα, αλλά μες την «τρέλα» του και όταν δεν τον πιάνουν οι λόξες του, λέει και σωστά πράγματα.»
- Χρήστος Μεμής  «…Ο Μεμής είναι φίλος μου και είναι ένας δημοσιογράφος με εξαιρετικά συνεπή πορεία στα ΜΜΕ που μέσα σε δύο χρόνια μετέτρεψε τα ΝΕΑ σε μια λαμπερή και ενδιαφέρουσα εφημερίδα και δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα μπορούσε να μην αφήσει ένα δημοσιογράφο του να πει την γνώμη του! Και αν υπήρξαν ακρότητες, αυτό αφορά τον Κανέλη που είναι υπεύθυνος για ότι γράφει και όχι τον Μεμή. Αν τον είχε..
λογοκρίνει θα είχαμε άλλα ντράβαλα!»
- Δημήτρης Τρίμης«…Τον Τρίμη τον ξέρω λίγο, διαφωνώ με κάποιες απόψεις του, είναι όμως ένας πράος άνθρωπος που κινήθηκε με εντιμότητα σαν δημοσιογράφος. Και αντιλαμβάνομαι ότι σαν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι αναγκασμένος να κρατάει συχνά κάποιες λεπτές ισορροπίες.»
- Πάσχος Μανδραβέλης «…Τον Μανδραβέλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, παρακολουθώ, όμως, με ενδιαφέρον την αρθρογραφία του στην «Καθημερινή» και ακόμα και όταν δεν συμμερίζομαι κάποιες απόψεις του, θεωρώ ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φωνή στην έρημο του ελληνικού τύπου.»

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο
Διαβάστε σχετικά:
- Επιστολή του Δ. Κ. Τρίμη στον Χρ. Μεμή για τη «Λογοκρισία» Κανέλλη -
- Μύλος με την… Οργάνωση Δημοσιογράφων της ΔΗΜΑΡ - «Χτύπησαν» ξανά Μανδραβέλης, Κανέλλης, Κουβέλης, και σία…
- Ηλία, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;