ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πουρμπουάρ και για τα ΜΑΤ


** Yπάρχουν διάφοροι καθυστερημένοι που -με αφορμή τα επεισόδια στην Ύδρα- σου ζητούν να τους πεις αν είσαι με τους φοροφυγάδες ή με τους μπάτσους της κυβέρνησης. Η πιθανότητα να μην είσαι ούτε με τους φοροφυγάδες ούτε με τους μπάτσους δεν τους περνάει καν από το μυαλό -γιατί οι σκλάβοι θέλουν πάντα να είναι με κάποιον- αλλά «τι με νοιάζει εμένα, δεν είμαι με κανένα».

** Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να υπάρχει μια διμοιρία ΜΑΤ σε κάθε ταβέρνα της χώρας, ώστε να κόβουν αποδείξεις οι εστιάτορες, ενώ υπάρχει η σκέψη οι ματατζήδες να συνοδεύουν τους σερβιτόρους στα τραπέζια και να μοιράζονται μαζί τους τα πουρμπουάρ.

** Tα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ για κάθε σκοπό αλλά ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να το πάει ακόμα ένα βήμα πιο πέρα και να επισκεφτεί την Άνγκελα Μέρκελ στις 24 Αυγούστου με μια διμοιρία των ΜΑΤ, για να την εντυπωσιάσει.



-Διαβάστε εδώ περισσότερες παρατηρήσεις για τα επεισόδια στην Υδρα