ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σε εξέλιξη η επιχείρηση «Καιάδας»


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση τρομοκράτησης όλων όσοι καταγγέλλουν την δράση της συμμορίας των νεοναζί.
Πέρα από το επεισόδιο με τον γνωστό Καιάδα του «εγέρθητι», τα μέλη της Χρυσής Αυγής, τα «λεβεντόπαιδα» οι βουλευτές της, ακόμη κι ο αρχηγός τους (ιδίως αυτός) αποθρασυμένοι πλέον, απειλούν απροκάλυπτα όποιον δεν τους είναι αρεστός ή δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά τους.
Η συμμορία των νεοναζί, που διεκδικεί τώρα από τη Δημοκρατία βουλευτική ασυλία, επιχειρεί να τρομοκρατήσει όποιον γράφει κάτι εναντίον της ή δεν «συμμορφώνεται» προς τις υποδείξεις και τις διαταγές των μελών της... Σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται να πετυχαίνουν τον σκοπό τους, καθώς το να κάνουν πράξη τις απειλές τους είναι κάτι εύκολο και συνηθισμένο γι΄αυτούς.
«Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!» (Έρχεται ο καιρός, έρχεται μια προειδοποίηση, έρχεται επίθεση!) είχαν γράψει στο site τους απειλώντας την Ξένια Κουναλάκη, συντάκτρια των ξενόγλωσσων ειδήσεων της Καθημερινής, κάνοντας αναφορά ακόμη και στην κόρη της!.. Η Κουναλάκη με άρθρο της είχε εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στην αναβίωση του νεοναζιστικού εξτρεμισμού (διαβάστε εδώ περισσότερα).
Εξ άλλου τα μέλη της Χρυσής Αυγής λειτουργώντας σαν μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο το..
βράδυ της Κυριακής, απέναντι στους εργαζόμενους στον Τύπο και στα ΜΜΕ. Διαβάστε εδώ και την
 Υπεύθυνοι για την εκκόλαψη του αυγού του φιδιού, όπως καταγγέλλει και η ΕΣΗΕΑ, είναι βέβαια οι Κυβερνήσεις και όλοι εκείνοι που με τις πολιτικές, επιλογές, συμπεριφορές και πρακτικές τους εξέθρεψαν και συνήργησαν στην εκκόλαψή του. Και, δυστυχώς, τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους αντί να αποκαλύψουν με τα στοιχεία, που υπάρχουν, συγκάλυψαν με τη σιωπή τους την πραγματική δράση των νεοναζιστών στην Ελλάδα.
Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) προειδοποιεί τους νοσταλγούς του Χίτλερ και ιδίως «τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες» ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος, με δεκάδες νεκρούς δημοσιογράφους από την αντίσταση εναντίον των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής, δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται και, κυρίως, δεν τρομοκρατείται.