ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο «μικρός Τόμσεν» του Κοντομηνά

Ο Χρ. Λογαρίδης γράφει πως ο Β. Θωμόπουλος τον απέλυσε από το Ράδιο 9

(...) Με την έλευση του κυρίου Θωμόπουλου στον σταθμό, όλοι ξέραμε πως ήρθε σαν οικονομικός δολοφόνος να πάρει κεφάλια. Το ξέραμε γιατί το έχει επαναλάβει στο παρελθόν.
Στην αρχή είπαν πως η εκπομπή μου κόβεται μόνο για το διάστημα μέχρι τις εκλογές, και αυτό έλεγαν και στους φίλους της εκπομπής που τηλεφωνούσαν στον σταθμό και ρωτούσαν. Όμως εγώ γνώριζα πολύ καλά. Ο κύριος Θωμόπουλος, μου είπε πως ήταν οικονομικοί οι λόγοι. Φυσικά εδώ γελάμε. Για δίωρη εκπομπή έπαιρνα 315 ευρώ καθαρά. Λιγότερα και από το επίδομα ανεργίας. Η βενζίνη, τα διόδια και τα τηλέφωνα για να κλείσω καλεσμένους, κόστιζαν περισσότερο. Μεγάλη πλάκα είχε όταν ο κύριος Θωμόπουλος έπλεξε το εγκώμιο της εκπομπής κι εγώ νόμισα πως θα μου κάνει αύξηση. Άλλα όπως μου είπε, όταν θες να μειώσεις το κόστος, δεν ξεκινάς από τους υψηλόμισθους, αλλά από τους χαμηλόμισθους. Κάτι μου θυμίζει αυτό?
Σκέφθηκα να κάνω λίγο πλάκα, να του πω ότι..
μπορώ να κάνω την εκπομπή χωρίς να πληρώνομαι, άλλωστε είχα μήνες να πληρωθώ, με δανεικά ζούσα, αλλά τον λυπήθηκα. Πραγματικά τον λυπήθηκα. Είδα έναν άνθρωπο, που για να ζήσει, έχει πουλήσει την ψυχή του και αναλαμβάνει σαν σύγχρονος δήμιος αποκεφαλισμούς. Σκέφτηκα πως την ημέρα που θα το καταλάβει, αν έχει αξιοπρέπεια φυσικά, μπορεί και να αυτοκτονήσει. Στην ουσία, είναι κάτι σαν τον Τόμσεν, σε μικρότερη κλίμακα. Φυσικά ο κάθε Θωμόπουλος, ακολουθεί εντολές, είναι αυτό που λέμε, πως σήμερα κάθε δουλειά είναι ντροπή.
(...) Όπου και αν εργάστηκα, και εργάστηκα στα πιο μεγάλα μέσα, είδα μόνο λογοκρισία και διαφθορά. Είδα στημένες συνεντεύξεις, είδα «πειραγμένες» συνεντεύξεις, θέματα να κρύβονται και πολλά άλλα, που κάποτε πρέπει να μιλήσουμε γι αυτά, να καταλάβουμε πως η διαπλοκή είναι παντού και καταστρέφει το μυαλό μας, αλλά και την χώρα μας όπως βλέπουμε καθαρά σήμερα. Προς τιμήν άλλωστε του κύριου Θωμόπουλου, παραδέχθηκε πως τα μέσα πεθαίνουν γιατί έπεσαν στην διαπλοκή. Μόνο που συνεχίζει να την υπηρετεί.(...)
-Oλόκληρη η ιστορία της απόλυσης Λογαρίδη στο anarxikostrapezitis
(το είδαμε στο greektv)