ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παράλογος κι αναξιόπιστος ο Πέτρος Κυριακίδης; Θα αστειεύεστε βέβαια...


Οι περιπέτειες του πολύπαθου FLASH, ο εκφοβισμός των απλήρωτων εργαζομένων και τo εκβιαστικό δίλημμα με τα «λουκέτα»

Τελικά ο Πέτρος Κυριακίδης και οι άνθρωποι του ή δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα ή μας δουλεύουν ξεδιάντροπα.
Αυτό προκύπτει από τα όσα έγιναν στον ραδιοσταθμό FLASH τη χθεσινή ημέρα και ενώ η ΕΤΕΡ είχε προχωρήσει σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα των τεχνικών. Από νωρίς χθες έγιναν απόπειρες να σπάσει η απεργία στον FLASH καθώς η εργοδοσία επιστράτευσε μπράβους και «ηχολήπτες» για να σπάσει την απεργία των τεχνικών.
Όταν υπήρξε αντίδραση, με την ΕΤΕΡ να καταγγέλλει ως τρομοκρατικές και τραμπούκικες τις μεθόδους της διοίκησης του FLASH για το σπάσιμο της απεργίας, ο Κυριακίδης το γύρισε κι άρχισε τα παιχνίδια τρομοκράτησης των εργαζομένων προχωρώντας στο εκβιαστικό δίλημμα: «ή σταματάτε την απεργία ή βάζω λουκέτο στο σταθμό»! Μάλιστα για να δείξει ότι σοβαρολογεί..έβαλε τον διευθυντή του σταθμού Ηλία Παπανικολόπουλο να ανακοινώσει στους εργαζόμενους την αναστολή λειτουργίας του FLASH. Ο Παπανικολόπουλος μάλιστα για να γίνει πιο πειστικόις ζήτησε από τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους!
Αργότερα και ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς επιδιώκει η ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού, στην ιστοσελίδα του flash.gr συμφερόντων Κυριακίδη, εμφανίστηκε η εξής ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τα περί εκβιαστικών διλημμάτων: «Ο Πέτρος Κυριακίδης ποτέ δεν υπήρξε παράλογος και αναξιόπιστος. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εργαζομένους να υπάρξει αίσιο τέλος».
Εννοείται βέβαια ότι ο Κυριακίδης δεν είναι παράλογος παρά το γεγονός ότι έχει διώξει το 90% των εργαζόμενων στον Φλας απαξιώντας εντελώς τον ραδιοσταθμό. Εννοείται ότι δεν είναι αναξιόπιστος παρά το γεγονός ότι έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους και στον FLASH και στην εφημερίδα Espresso…