ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η «δημοκρατία» στη Βόρεια Ελλάδα

Μέσα σε όλες τις ειδήσεις για λουκέτα, αναστολή εκδόσεων, απλήρωτους εργαζόμενους κι ένα ευχάριστο νέο. Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία της ημερησίας εφημερίδας «δημοκρατία» και την ιδιαίτερα επιτυχημένη ανοδική πορεία της (Μ.Ο. κυκλοφορίας άνω των 12.000 φύλλων / ημερησίως ) και πέντε μήνες μετά την εξίσου επιτυχημένη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας» (Μ.Ο κυκλοφορίας άνω των 25.000 φύλλων / εβδομαδιαίως), η «Δημοκρατικός Τύπος Α.Ε.» κάνει ακόμα ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με μία νέα έκδοση.
Από τις 25 Απριλίου και κάθε μέρα η «δημοκρατία» θα βρίσκεται στο..
πλευρό του πολίτη με την έκδοση της από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και για όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Ρίχνει στην μάχη της ενημέρωσης έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους της Μακεδονίας ,που με κριτήριο την αντικειμενική ενημέρωση φέρνουν τον πολίτη στο προσκήνιο και τον κάνουν πρωταγωνιστή των γεγονότων.
Οι πολίτες της Βόρειας Ελλάδας αποκτούν πλέον την δική τους φωνή με τη δική τους εφημερίδα. Η εφημερίδα θα εκδίδεται και θα τυπώνεται στην Θεσσαλονίκη.
Τα γραφεία της νέας εφημερίδας βρίσκονται στην οδό Καλαποθάκη αρ.3 στο κέντρο της πόλης.