ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Πρόσκληση» και στον Θωμά Λιακουνάκο…

Μετά την «πρόσκληση» στον Πέτρο Κυριακίδη της Espresso (αντ΄ αυτού εμφανίστηκε ο Σουβατζής) οι Ενώσεις των εργαζόμενων έστειλαν επιστολή και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «ΚΕΡΔΟΣ Εκδοτική Α.Ε.» Θωμά Λιακουνάκο. Οι ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ καλούν τον Λιακουνάκο σε συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στα Γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), για να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων, που δημιουργήθηκαν από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων. Ο Λιακουνάκος υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου μέχρι την επόμενη Πέμπτη και οι Ενώσεις σε ένδειξη καλής θέλησης ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Επίσης ανεστάλη η απεργία και στην«Ισοτιμία»μετά την καταβολή του μισθού του Φεβρουαρίου στους εργαζόμενους.
Την ίδια ώρα στον ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM», μετά την ΕΤΕΡ, απεργία κήρυξαν και..
τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 31 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου. Οι εργαζόμενοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την κατάφωρα παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική τακτική των «μηνιαίων εκκαθαρίσεων», που ακολουθεί η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ». Η εργοδοσία είχε προχωρήσει στις απολύσεις των δημοσιογράφων Ξανθίππης Γιαννάκου και Έλενας Κεφαλά, της διοικητικής υπαλλήλου Ελευθερίας Αβραμίδου και ενός τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ.