ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Αθλος για το Χωνί που πούλησε 16.120 φύλλα!

Γράφαμε προχθές πως αν η εβδομαδιαία αντιμνημονιακή εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ πουλήσει περισσότερα από 16.000 όπως φημολογούνταν, τότε θα πρόκειται περί άθλου!
Και πράγματι ΤΟ ΧΩΝΙ πούλησε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πρακτορείων (κάντε κλικ) , 16.120 φύλλα! Και γράφαμε ότι θα πρόκειται περί άθλου διότι το φύλλο δεν διαφημίστηκε καθόλου μέσω της κλασσικής οδού (τηλεόραση κλπ), ενώ από το «στήσιμό» του ΤΟ ΧΩΝΙ (στο πρώτο του φύλλο) παραπέμπει σε μια εφημερίδα η οποία στήθηκε χωρίς «εξειδικευμένο» προσωπικό και χωρίς καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία. Προφανώς, όπως γράψαμε, η αντιμνημονιακή σημαία που σήκωσε, έπεισε τους αναγνώστες να το αγοράσουν. Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει στη συνέχεια διότι δεν μπορεί στηριχτεί, ως ύλη, μόνον σε άρθρα και στην προσωπική δουλειά του Καζάκη, του Κακλαμάνου και στο μεράκι δύο-τριών μπλόγκερς.
Υ.Γ: Το στοίχημα τώρα για Το Χωνί είναι.. πόσα φύλλα θα πουλήσει στα τρία επόμενα τεύχη και που τελικά θα «κάτσει» κυκλοφοριακά.