ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βαξεβάνης προς Βενιζέλο: Υποχρεούστε να μου απαντήσετε. Εκτός αν προτιμάτε να με απολύσετε

ANOΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Από τις ελάχιστες φορές που το χάρηκα τόσο βλέποντας τηλεοπτική εκπομπή. Και χάρηκα το σφυροκόπημα που δέχτηκε, στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο Alter, ο Βαγγέλης Βενιζέλος (που παρενέβη τηλεφωνικά) από τον Κώστα Βαξεβάνη. O δημοσιογράφος δεν δίστασε μπροστά στον υπουργό και δεν μάσησε τα λόγια του. Το αντίθετο μάλιστα. Με απλά κατανοητά επιχειρήματα στρίμωξε τον Βενιζέλο και για το πόθεν έσχες των βουλευτών και για το θέμα Λαυρεντιάδη – Proton Bank. Μάλιστα δεν «μάσησε» απέναντι σε προτροπές και κεκαλυμμένες απειλές του στιλ «κ. Βαξεβάνη είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό...».
Ο Κ. Βαξεβάνης επανέρχεται με νέα ερωτήματα προς τον Βενιζέλο μέσω ανοιχτής επιστολής και αφού ξεκαθαρίζει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να ελέγχει την εξουσία -«αυτή είναι η υποχρέωσή μου, άσχετα αν αυτό δεν σας αρέσει» λέει χαρακτηριστικά - καταλήγει με το εξής: «Θα σας παρακαλούσα να σπαταλήσετε λίγη από την φημολογούμενη ευφυΐα και ρητορεία σας, να μου απαντήσετε. Γιατί αυτή είναι η δικιά σας υποχρέωση. Εκτός αν..προτιμάτε να με απολύσετε.»!
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή στο koutipandoras