ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο γενικός διευθυντής Καμπύλης ζητάει «να ξαναδούμε το ζήτημα της ΕΣΗΕΑ»...

(…) Δεν αντιλαμβάνομαι τι κοινό έχει η ΕΡΤ και το ΑΠΕ με τον 9,84 . Εμείς εδώ βάλαμε μόνοι μας το μαχαίρι στο κόκαλο και μάλιστα το σύνθημά μας ήταν ακριβώς αυτό: “Δεν θα ξαναγίνουμε αυτό που ήμασταν: Η δημοτική (παλαιά) ΕΡΤ”. Μόνο οι κοντόφθαλμοι ή οι πάσης φύσεως φανατικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ψέματα τέλειωσαν. Ότι σήμερα δεν υπάρχει χώρος για εργασιακές καβάντζες. Ακόμη κι αν δικαιωθούν οι όποιες συνδικαλιστικές μπαταριές, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ούτε καν αντιμετωπιστεί. Το μόνο κέρδος είναι η καταγραφή των συνομιλητών σε ένα παζάρι μεταξύ πολιτικών και συνδικαλιστών. Δηλαδή η ενίσχυση του διαμεσολαβητικού ρόλου τους χωρίς να υπάρχει πραγματική ατζέντα αντίστοιχη των προβλημάτων της εποχής μας.
Παρασκήνιο, ομαδούλες, και παραγοντίσκοι συνεχίζουν ένα παιχνίδι που μας έφερε μέχρις εδώ.
Κάνω χρήση του προφανούς δικαιώματός μου να ζητήσω από τους συναδέλφους μου να ξαναδούμε το..ζήτημα της ΕΣΗΕΑ. Όλοι ομολογούμε την αποτυχία της (μας;), ας αναλάβουμε διαδικτυακά την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας ευρείας συζήτησης με στόχο ένα πραγματικά ιδρυτικό συνέδριο μιας Ένωσης που δεν μπορεί να σκέπτεται μονίμως την κατάληψη των ανακτόρων αλλά και πως ήρθε η ώρα να μαζέψει κι αυτή τα δικά της(μας;) σκουπίδια. (…)
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του ο γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού Αθήνα 9,84 Τάκης Καμπύλης για τις απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΕΡΤ, ΑΠΕ και δημοτικά ΜΜΕ και σε πολλά (σε σχέση με τη λειτουργία του σταθμού) ίσως να έχει δίκιο.
Αυτό που ξεχνάει όμως ο Καμπύλης, στην παρούσα φάση, είναι ότι ο ίδιος ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ και το προφανές δικαίωμα (να ζητήσει από τους συναδέλφούς του να ξαναδούν το ζήτημα της ΕΣΗΕΑ) στο οποίο αναφέρεται ίσως και να μην είναι τόσο προφανές…
Αυτά για να μην μπερδεύουμε την οδοντόβουρτσα με την μπατανόβουρτσα...

Y. Γ.:
Τελικά παραιτήθηκε ή όχι από τον 9,84 ο Καμπύλης;