ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επίκαιρος ο Καιρός της Ελευθεροτυπίας


ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ Γ.Α.Π.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ



ΕπίΚαιρος έγινε ο ΚΑΙΡΟΣ στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία που έχει την υπογραφή Δ. Παπ. και γράφει
Βήμα παχύ,
χρέος του Εθνους

με αφορμή βέβαια την χθεσινοβραδυνή συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με δύο από τους μεγαλομετόχους του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel.
Θυμίζουμε ότι ο Γ. Παπανδρέου (που θα επιδιώξει συναντήσεις με ιδιοκτήτες κι άλλων ΜΜΕ) κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Σταύρο Ψυχάρη (ΔΟΛ) και τον Γιώργο Μπόμπολα (Πήγασος), για να τους ενημερώσει σχετικά με..την κατάσταση που διαμορφώνεται ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε και να τους ζητήσει να τον στηρίξουν και να συνδράμουν «την κοινή προσπάθεια για την σωτηρία της χώρας»!..
Η Ελευθεροτυπία στο πρωτοσέλιδό της γράφει για νυχτοβούλια στο Μαξίμου με Ψυχάρη και Μπόμπολα με στόχο τη δημιουργία «αρραγούς εθνικού μετώπου» το οποίο επιχειρεί να οικοδομήσει ο Γ.Α.Π. απέναντι στο κοινωνικό μέτωπο που έχουν συγκροτήσει οι εργαζόμενοι κόντρα στην πολιτική του μνημονίου.

Υ.Γ.: Ο Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης παραμένει και σήμερα (Τρίτη 18/10) στην «ταυτότητα» της Ελευθεροτυπίας ως διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας.