ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μπόμπολας συνεχίζει (ανενόχλητος) τις απολύσεις

«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Συνεχίζει τις απολύσεις συντακτών στο Εθνος και στο Εθνος της Κυριακής ο Φώτης Μπόμπολας, "αδειάζοντας" το κτίριο. Αλλά, το κυριότερο υποβαθμίζοντας στο μηδεν την ποιότητα των εφημερίδων του !
Κι ενώ, το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ έχει προγραμματίσει για , αύριο, στις 5 το απόγευμα γενική συνέλευση όλων των συντακτών του ομίλου "Πήγασος"- ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, GOAL NEWS- το μεγάλο αφεντικό, που θέλει να αδειάσει τις εφημερίδες απο συντάκτες άξιους μεν, αλλά μη υποτακτικούς δε, συνεχίζει να απολύει κόσμο.
Σήμερα απολύθηκε, ο επί 18 ολόκληρα χρόνια, αρχισυντάκτης, στο πολιτιστικό τμήμα του "TV-EΘΝΟΣ", ο Νίκος Βελετάκος , ένας εργατικότατος, πανάξιος και άψογος στην δουλειά του και στην..συναδελφική του συμπεριφορά, συνάδελφος.
Ο φίλος μου, ο Νίκος έφυγε, γιατί και αυτός δεν υπέγραψε την ατομική σύμβαση.
Την ίδια ώρα, "εκβιαζόμενος" εμμέσως πλην σαφώς, η υπογράφεις ατομική σύμβαση η απολύεσαι, αποχώρησε, παραιτηθείς από το διεθνές ρεπορτάζ του "ΕΘΝΟΥΣ" , ο Γιάννης Παπαδάτος .
Ο φίλος, ο Γιάννης, με το κεφάλι ψηλά, αρνήθηκε να υπογραψει την ατομική σύμβαση, υποστηρίζοντας σθεναρά την ΣΣΕ, το σωματείο μας και την συλλογική δράση στον κλάδο μας.
Ένας εξαίρετος συνάδελφος, με αγάπη και νοιάξιμο καρδιάς για τους συναδέλφους του, ευαίσθητος, ευγενικός, με ποιότητα και ήθος , εντιμότητα και λεβεντιά.
Οι απροσκύνητοι απολύονται από τον μεγαλοεργολάβο, που θέλει εφημερίδα με ελάχιστους χαμηλοαμειβόμενους στην υπηρεσία του ΜΠΑ-ΤΣΟΚ, του ΓΑΠ και του κολλητού του, του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Ξεφτίλα !!!
Ντροπή μας να υπάρχουν σωματεία στον δημοσιογραφικό κλάδο και οι ΓΙΩΡΓΟΣ και ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ να απολύουν συνεχώς άξιους δημοσιογράφους, να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ενημέρωσης, να ελέγχουν οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες την "φασιστική" ενημέρωση, υπερασπιζόμενοι την σοσιαλο-ληστρική κυβέρνηση, το ΔΝΤ και το μνημόνιο εις βάρος πάντα του εργαζόμενου λαού, που υποφέρει και δεινοπαθεί...
Τώρα, συνάδελφοι, όσοι μείνατε σε άδεια εφημερίδα και δεν είσθε "τσιράκια",
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ.
ΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ,
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΣΕ ;


Πόπη Χριστοδουλίδου / peiratikoreportaz