ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά τον Πήγασο έρχονται οι εκκαθαρίσεις και στον ΔΟΛ

«…γιατί το είδε το κακό με δρασκελιές να πλησιάζει!..»
Μετά τον Πήγασο και τις πέντε απολύσεις των προηγούμενων ημερών, κύμα μαζικών απολύσεων έρχεται και στον ΔΟΛ καθώς η διοίκηση του Οργανισμού και οι εξουσιοδοτημένοι διευθυντές γνωστοποίησαν ότι προχωρούν σε σχέδιο εκκαθάρισης του «πλεονάζοντος προσωπικού», σχέδιο το οποίο φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν τις επόμενες ημέρες.
Ηδη στον ΔΟΛ, όπως αναφέρεται στο financialcrimesnews απολύθηκαν δύο διοικητικοί. Πρόκειται για τον Χρήστο Μαίδη, πρόεδρο της ΕΠΠΗΤ (Ενωση Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπο) και τον Μιχάλη Πρωτολάτη, προϊστάμενο στις οικονομικές υπηρεσίες αλλά απο τα ελάχιστα (αν όχι ο μόνος) στελέχη που είχαν κρατήσει φιλεργατική στάση όλο το προηγούμενο διάστημα των εκκαθαρίσεων στη Μιχαλακοπούλου.
Την ίδια ώρα στον Πήγασο ο Φώτης Μπόμπολας με τη βοήθεια των υποτακτικών του έχει ετοιμάσει μαύρη λίστα με..120 ονόματα εργαζόμενων που πρόκειται σύντομα να απολυθούν.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ

-ΔΟΛ: Προσδεθείτε, θα έχουμε αναταράξεις!..

-Ο Ψυχάρης αυτομαστιγώνεται και προχωράει σε περικοπές και απολύσεις

-Εθελουσία για Βιντιάδη και Καρανασοπούλου στα «Νέα»