ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αισιόδοξος ο Τάκης Καμπύλης

Ξεκινάει το καινούριο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84, με ζώνη τρέχουσας και καυτής επικαιρότητας (συν εκλαΐκευση οικονομικών θεμάτων) από τις 7 έως τις 12 το πρωί. Το επόμενο πεντάωρο θα αφιερώνεται σε μια δεύτερη ανάγνωση της ειδησεογραφίας, μαζί με αναλύσεις για τα εγχώρια και διεθνή γεγονότα κι από τις 5 το απόγευμα και μετά θα παίζει φουλ μουσική (κάτι ανάμεσα σε Εν Λευκώ και Kosmos), με πληροφορίες για νότες, ήχους και τραγούδια. Το διά ταύτα; Ρώτησα τον διευθυντή του ραδιοσταθμού Τάκη Καμπύλη και μου είπε: «Ξέρω ότι θα βγει ένα πολύ καλό προϊόν και ελπίζω ότι θα υπάρξει ο χρόνος για να δοκιμαστεί και να πετύχει».
Σημειώνω επίσης την πρωινή εκπομπή, από τις 11 ώς τις 12 κάθε Κυριακή, όπου διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος και της τέχνης θα διαμορφώνουν δικό τους πρόγραμμα με καλεσμένους, διάλογο, αντίλογο, σκέψη και σχόλιο. Αρχή με..Νίκο Αλιβιζάτο και συνέχεια, μεταξύ άλλων, με Αντώνη Λιάκο, Αννα Καφέτση, Γιώργη Γιατρομανωλάκη, Απόστολο Δοξιάδη, Τάσο Μπουλμέτη, Σοφία Σπυράτου κ.λπ.

-από τα Μέσα & Media / του ΧΡΗΣΤΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗ / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία