ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

«Φρίξος ο υπουργοφάγος» και ο αυθαιρετούχος υπουργός Περιβάλλοντος

Μετά τον Βασίλη Μαγγίνα που ως υπουργός Εργασίας απασχολούσε ανασφάλιστους αλλοδαπούς στο «αναψυκτήριο» του στo Kορωπί, ήρθε η σειρά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που ως αρμόδιος υπουργός για το Περιβάλλον όχι μόνο δεν πασχίζει γι΄αυτό, αλλά έχει και το «αυθαιρετάκι του» σε αναδασωτέα έκταση στη Χαμολιά Βραυρώνας.
Θυμίζουμε ότι και τα δύο δημοσιεύματα που ξεμπρόστιασαν τους δύο υπουργούς (ο Μαγγίνας τότε είχε παραιτηθεί) είναι του ρεπόρτερ ερευνητή Φρίξου Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα.
Στην περίπτωση του Μαγγίνα ο υπουργός Εργασίας τότε της ΝΔ αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις του Δρακοντίδη. Εννοείται πως κι ο Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε ήδη να έχει δηλώσει παραίτηση καθώς το οικογενειακό σπίτι στη Χαμολιά σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης. Ο Παπακωνσταντίνου που παραδέχεται ότι το σπίτι είναι αυθαίρετο όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά ζητάει και τα ρέστα. Το πιο πιθανό βέβαια είναι πως σύντομα ο αυθαιρετούχος υπουργός Περιβάλλοντος, θα αποτελεί..παρελθόν για την κυβέρνηση…
Μετά από όλα αυτά δικαίως στον δημοσιογράφο Δρακοντίδη θα πρέπει να αποδοθεί το προσωνύμιο «Φρίξος ο υπουργοφάγος» κατά το «Νικηταράς ο Τουρκοφάγος».