ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Μόσιαλος, η Στάη και οι συνεντεύξεις


Κάποιοι άρχισαν να κριτικάρουν ήδη και να την «πέφτουν» στον νέο υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, για δικούς τους άγνωστους(;) λόγους. Γράφουν ότι δεν πήγε λέει στην ΕΡΤ να δώσει συνέντευξη και αποφεύγει να εμφανιστεί στην Στάη (που τον θέλει πολύ στο δελτίο) ενώ αντίθετα πήρε σβάρνα τα ιδιωτικά κανάλια από την Παρασκευή που ορκίστηκε υπουργός.
Μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι αν είναι κάτι επιλήψιμο, παρεξηγήσιμο και εν τέλει σύνηθες, αυτό θα ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μιλούσε πρώτα στην κρατική τηλεόραση; Και τότε ήταν που θα έπεφταν όλοι επάνω του να τον «φάνε» επειδή βγήκε στην κρατική τηλεόραση κι όχι σε κάποιο από τα ιδιωτικά κανάλια που θα τον «στρίμωχναν» δεόντως!..
Υ.Γ: Σχετικά με το ποιος θα έχει την ευθύνη και τις αρμοδιότητες για τα ΜΜΕ και την κρατική ραδιοτηλεόραση ο Ηλ. Μόσιαλος στον Βήμα FM δήλωσε:«Αυτό είναι ένα θέμα, που θα το συζητήσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα αποφασίσει ο Πρωθυπουργός».