ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Όταν ο (λιμπερτίνος) Πάγκαλος καταλογίζει στον Ν. Ξυδάκη έλλειψη παιδείας και αγραμματοσύνη!..

«Ελευθεριάζων και έκλυτος» ή «ανυπότακτος και αυτότροπος»;

Θύμωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος με σχόλια του Νίκου Ξυδάκη στην Καθημερινή και όταν ο δεύτερος συνέκρινε «την απρεπή συμπεριφορά του αγανακτισμένου πλήθους με την απρεπή συμπεριφορά των πολιτικών ανδρών, εντός και εκτός Βουλής». Η αιτία όμως που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Πάγκαλου ήταν ο χαρακτηρισμός «συνήθης λιμπερτίνος» που του απέδωσε ο Ξυδάκης στο άρθρο του. Ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης με επιστολή του προς την διεύθυνση της Καθημερινής προχωρά σε υποδείξεις (χωρίς να παραλείπει το «λιβανιστήρι» στον Παπαχελά) ενώ καταλογίζει στον συντάκτη «γλωσσική ανεπάρκεια» (σε ποιόν?, στον Ξυδάκη!) καθώς και «ολοκληρωτικό φρόνημα και παραταξιακή ιδιοτέλεια».
Διαβάστε εδώ την επιστολή Πάγκαλου και την πληρωμένη απάντηση του Ξυδάκη. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα όσα αναφέρονται είναι άκρως διαφωτιστικά σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεται και..λειτουργεί ο Πάγκαλος. Επίσης είναι ενδεικτικά για το ποια είναι η γνώμη του για τις εφημερίδες και την ενημέρωση γενικότερα.