ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προς απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΙΜΑΚΟ


Στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί σήμερα από τις 16:00 μέχρι 19:00 στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για να πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων που προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Αυτό αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΠΗΤ και της ΠΕΛ μετά τις εκδικητικές απολύσεις στον Ομιλο και τον τρομοκρατικό και τραμπούκικο τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκαν.
Θυμίζουμε οτι χθες το πρωί ανακοινώθηκαν αιφνιδιαστικά οι απολύσεις της συνδικαλιστικής εκπροσώπου Αγγελικής Κάππου, της αναπληρώτριας εκπροσώπου Μαρίας Κοντογεώργου και της Σοφίας Αλεξίου, μέλους της ΕΣΠΗΤ που ανέπτυσσε επίσης συνδικαλιστική δράση και ανακοινώθηκαν απολύσεις σε ακόμη έξι εργαζόμενους της επιχείρησης.
Οι απολύσεις που αφορούσαν στα μέλη της ΕΣΠΗΤ έγιναν με τρόπο που είχε στόχο να τρομοκρατήσει τόσο τις απολυμένες όσο και τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ, αφού δεν τους επιτράπηκε καν να.... ανέβουν μέχρι τα γραφεία τους και να μαζέψουν τα πράγματά τους. Αντίθετα, τους ζητήθηκε στην είσοδο να φύγουν και όταν αυτές ανέβηκαν στα γραφεία τους η διοίκηση της εταιρείας κάλεσε την αστυνομία και στο αίτημά τους να τους δοθεί λίγη ώρα να συγκεντρώσουν τα πράγματά τους, η εργοδοσία απάντησε με απειλές για μηνύσεις για «καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας»!