ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εξαλλος ο Μαρκογιαννάκης με τον Καμμένο

Χαρακτηριστικά βεντέτας έχει πάρει στη ΝΔ η αντιπαράθεση του Χρ. Μαρκογιαννάκη με τον Π. Καμμένο, που διατύπωσε δική του πρόταση για τη Siemens.
Στην πρότασή του ο κ. Καμμένος μνημονεύει και τον κ. Μαρκογιαννάκη, ενώ αντιθέτως οι άλλοι βουλευτές της Ν.Δ. που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή επιρρίπτουν τις ευθύνες για το σκάνδαλο αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην υφυπουργός, μόλις έμαθε την πρόταση Καμμένου, έγινε έξαλλος. Συγκρατήθηκε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά μάλλον το μετάνιωσε, όταν στενός του φίλος του είπε ότι «ο Καμμένος έχει πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και σου ρίχνει ευθύνες». Αμέσως έκανε δήλωση με ειδική αναφορά στον Π. Καμμένο: «Ειδικά στον αυτοδημιούργητο βιοπαλαιστή, μαϊντανό των καναλιών και ραδιοφώνων κ. Πάνο, αφιερώνω την παροιμία, εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι, με τη σύσταση να το βουλώσει επιτέλους. Ξέρει αυτός τι εννοώ»...«Τι εννοεί ο κ. Μαρκογιαννάκης;» ρωτήσαμε τον κ. Καμμένο. «Δεν μπορώ να ξέρω, ούτε και θα σχολιάσω καμία δήλωση» απάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, πάντως, επιμένει ότι «ξέρει και παραξέρει». Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΜΠ. Α. / Παρασκήνια / «Κ.Ε.»