ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοπόρος στις αντεργατικές προκλήσεις ο όμιλος Αλαφούζου

Η ΕΣΗΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τον «πρωτοπόρο στις αντεργατικές προκλήσεις όμιλο Αλαφούζου» που αδιαφορεί για την υποβάθμιση και τον ευτελισμό της Ενημέρωσης και του δημοσιογραφικού επαγγέλματος καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης αναφέρεται στην ανάλγητη αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να αυξάνουν τα κέρδη τους σε βάρος των εργαζομένων μειώνοντας τις αποδοχές τους και αναφέρεται στην προσπάθεια εφαρμογής της εκ περιτροπής ή της κυλιόμενης εργασίας, και στο χώρο του Τύπου.
Η Ενωση είναι αποφασισμένη να εμποδίσει με κάθε τρόπο τις πρακτικές που οδηγούν στη συρρίκνωση όχι μόνο των αποδοχών, αλλά και των θέσεων εργασίας. Για τον λόγο αυτό καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα συνεργαζόμενα Σωματεία στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ να αντιδράσουν δυναμικά με απεργιακές κινητοποιήσεις με... στόχο να αποτραπεί κάθε προσπάθεια μείωσης, με οποιοδήποτε τρόπο, των αποδοχών και των θέσεων εργασίας, σε όποιο εργασιακό κλάδο κι αν επιχειρηθεί η εφαρμογή του.