ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Καψής ανακοίνωσε οτι κλείνει το ημερήσιο Βήμα...


Από επίσημα χείλη αυτά του διευθυντή της εφημερίδας πληροφορήθηκαν οι εργαζόμενοι στο Βήμα την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου. Όπως ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ο Παντελής Καψής, την Παρασκευή 26 Noεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο αποχαιρετιστήριο φύλλο όπου και θα εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους η διοίκηση του ΔΟΛ αποφάσισε να κλείσει την εφημερίδα.
Ο Καψής δεν αρνήθηκε ότι θα υπάρξουν και απολύσεις ενώ στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τους εργαζόμενους επεσήμανε ότι κατέθεσε πρόταση στην διοίκηση για περικοπές μισθών σε όλους τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ (ναι και στα ΝΕΑ) προκειμένου να αποφευχθούν οι απολύσεις. Όπως είπε η πρότασή του περιλαμβάνει μείωση 10% σε μισθούς από 1000 έως 3000 ευρώ και 15% από 3000 ευρώ και άνω.
Ο διευθυντής του Βήματος διαβεβαίωσε ότι οι.... περισσότεροι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν στο κυριακάτικο φύλλο, ενώ όσοι «περισσεύουν» θα απορροφηθούν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.