ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Το «αστέρι» της δημοσιογραφίας και οι «προνομιούχοι»

KOYΪΖ: Ποιό είναι το «αστέρι» του δημοσιογραφικού χώρου με τις πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές, που αποκάλεσε στην εκπομπή του «προνομιούχους» άλλους εργαζόμενους των ΜΜΕ και ταυτόχρονα θεώρησε (με τη βοήθεια υποψήφιας του κ. Σγουρού) αντικειμενικό γεγονός το ότι με τις εξελίξεις στα εργασιακά, θα χρειαστεί να αλλάξουν όλοι οι εργαζόμενοι έξι με επτά επαγγέλματα, μέχρι να βγουν στη σύνταξη (οι άλλοι να αλλάξουν, όχι αυτός φυσικά).
Και ποιός είναι ο κλάδος που θα του προτείνει να αλλάξει αυτός επάγγελμα και θα του προτείνει να τον εντάξει στο εσωτερικό του αφού είναι «προνομιούχοι»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι ο...
Γιάννης Πολίτης στο Ρ/Σ Βήμα FM, που παράλληλα ως εργαζόμενος αορίστου χρόνου έχει άδεια άνευ αποδοχών από τον "Αθήνα 984" για να δουλεύει σε ανταγωνιστικό μέσο και σήμερα Τετάρτη αρνήθηκε να δώσει (όπως η δεοντολογία επιβάλλει) το λόγο στην ΕΤΕΡ και το νομικό της σύμβουλο Δημήτρη Περπατάρη, με το πρόσχημα ότι δεν έχει χρόνο. Ακολούθως έβγαλε συνέντευξη του Δημάρχου Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη (με την άδεια του οποίου δουλεύει σε ανταγωνιστικό μέσο από αυτό που προΐσταται ο κ. Κακλαμάνης). Είδατε πόσο "στρωτά" γίνεται η προεκλογική προπαγάνδα του κ. Δημάρχου?

αναδημοσίευση από financialcrimesnews