ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλος Τύπος στα περίπτερα στις 24 Νοεμβρίου


Άλλος ένας Τύπος ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα των κεντροδεξιών εφημερίδων. Μετά τον Αδέσμευτο του Ρίζου και τον Ελεύθερο Τύπο των Σκαναβή – Μπενέκου έρχεται (σύμφωνα με διαρροές) ο «Δημοκρατικός Τύπος» των Γιάννη Φιλιππάκη και Χρήστου Μουλίνου.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς η νέα εφημερίδα θα κυκλοφορήσει – εκτός απροόπτου - στις 24 Νοεμβρίου.
Πολλοί λένε ότι παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία το νέο φύλλο θα κυκλοφορήσει σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός στο χώρο του τύπου της κεντροδεξιάς είναι εξαιρετικά μειωμένος. Αυτό διότι το όνομα Απογευματινή δεν υφίσταται πλέον μετά την «πτώχευση» Σαραντόπουλου κι ο Ελεύθερος κλυδωνίζεται μετά και τις δηλώσεις της Μάστορα για κίνδυνο λουκέτου. Ο Αδέσμευτος του Δ. Ρίζου, όπως λένε, δεν έχει τίποτε περισσότερο να προσφέρει (έκλεισε και το κυριακάτικο) ενώ ο μόνος αξιόλογος ανταγωνιστής παραμένει ο.... Ελεύθερος Τύπος που προς το παρόν φαίνεται να έχει απορροφήσει αναγνώστες από τις χειμαζόμενες και χρεοκοπημένες «ανταγωνιστικές» εφημερίδες.
Εν αναμονή...