ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com
Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Ο Κασσελάκης υπολόγισε τα χρήματα που πρέπει να επιστρέψει ο Λαζαρίδης στο Δημόσιο
Στα 235.000 ευρώ εκτιμά ο πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.πως ανέρχονται τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Κασσελάκης μάλλον ο κ. Λαζαρίδης «δεν θα έμαθε χρηματοοικονομικά στο College of Southeastern Europe-Monkey».
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Μακάριο Λαζαρίδη σχετικά με την υπόθεση των πτυχίων του και τον παράνομο διορισμό του στο Δημόσιο.
Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» ήταν αυτός που ανέδειξε το θέμα και συνεχίζει ακόμη και τώρα, μετά και την παραδοχή Λαζαρίδη για το αμαρτωλό παρελθόν του, να τον στριμώχνει στον τοίχο.
Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ο Κασσελάκης υπολόγισε τα χρήματα που πρέπει να επιστρέψει στο Δημόσιο ο Λαζαρίδης -κάτι που ζήτησε και ο ίδιος εξάλλου-, διότι ο Λαζαρίδης «μάλλον δεν θα έμαθε χρηματοοικονομικά στο College of Southeastern Europe-Monkey».
Ο Κασσελάκης έχει αναρτήσει έναν πίνακα με τα όσα χρωστά ο κ. Λαζαρίδης και εκτιμά πως το ποσό αυτό ανέρχεται στα 235.024 ευρώ.

