ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025

Οι δύο ημέρες στο ραδιόφωνο έγιναν τρεις και μετά τέσσερις


Το πρωινό 10-12 του Σαββατοκύριακου στον Real fm είναι πολύπαθο. Τα τελευταία χρόνια είχε πολλές αλλαγές στους παρουσιαστές του (καμιά ομοιότητα με το αντίστοιχο 7-10 π.μ. που διατηρείται πολλά χρόνια με τον Γιάννη Παπαγιάννη), αλλά από την προηγούμενη ραδιοφωνική περίοδο η συγκεκριμένη ραδιοφωνική ζώνη απέκτησε σταθερότητα με το (εξ Αντένα προερχόμενο) δίδυμο των Ρίτσας Μπιζόγλη και Νίκου Ρογκάκου.
 Οι δύο «τηλεοπτικοί» δημοσιογράφοι ανέλαβαν το υψηλής ακροαματικότητας δίωρο για δυο μέρες, Σάββατο-Κυριακή, αλλά δεν άργησε να έρθει η επέκταση, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε (δικαιωματικά ως αφεντικό...) να ελαφρύνει τον φόρτο εργασίας του κατά μία ημέρα και παραχώρησε το δικό του 10-12 της Παρασκευής στο δίδυμο του Σαββατοκύριακου.
Έτσι, οι δυο ημέρες την εβδομάδα έγιναν τρεις, αλλά συχνά επεκτείνονται σε τέσσερις καθώς καλούνται και οι δύο, ή κάποιες φορές μόνο η Ρίτσα Μπιζόγλη, να κλείσουν τρύπες στο πρόγραμμα, κυρίως στις ώρες του Νίκου Χατζηνικολάου.
Τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν εκτάκτως και τις Δευτέρες, καθώς ο επικεφαλής του Ομίλου Real, βρέθηκε σε παρουσιάσεις εκδηλώσεων που καλύφθηκαν από τον σταθμό του Αμαρουσίου. Έτσι, έκαναν διαδοχικά δυο τετραήμερα, στα οποία παράλληλα εργάζονταν και στον Αντένα όπου η Μπιζόγλη παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 
Γι' αυτό, επί τουλάχιστον τρεις ημέρες έχουν το πρωί ραδιόφωνο και το βράδυ τηλεόραση, προφανώς με ελάχιστη, ή και καθόλου, διακοπή το μεσημέρι αφού από τη λήξη το πρωινού προγράμματος έως την έναρξη του βραδινού μεσολαβούν λιγότερες από πέντε ώρες. Όχι, βέβαια, πως αυτό είναι σπάνιο στον ραδιοτηλεπτικό χώρο, αφού πολλοί άλλοι το κάνουν καθημερινά .

- από το harddog