ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com
Σάββατο 7 Ιουνίου 2025
Μετά την «ανακωχή»
Μπορεί το γεγονός να μην έχει σχέση με το μπάσκετ και όσα έγιναν εν θερμώ στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή, 1η Ιουνίου, αλλά ίσως εξηγεί γιατί έγινε σχετικά γρήγορα «ανακωχή» από την πλευρά Γιαννακόπουλου και Αφών Αγγελόπουλου, η οποία επέτρεψε τη διεξαγωγή του τρίτου τελικού Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.
Πέρα από τη... διαιτητική δεινότητα του κ. Βρούτση, ίσως έπαιξε τον ρόλο της η παρουσίαση που έκανε την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δ. Γιαννακόπουλος, της νέας γραμμής παραγωγής ηπαρίνης, σε συνεργασία με τη δανέζικη πολυεθνική LEO Pharma.
Δυο υπουργοί παρόντες στην εγκαινίαση της γραμμής –Θεοδωρικάκος και Γεωργιάδης–, φωτογραφίες και χαρούμενα φωτογραφικά ενσταντανέ. Πώς θα έβγαιναν αν ήταν τσακωμένοι;