ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κρητικό


Η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Δημήτρη Κρητικού, που πέθανε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 53 ετών, θα ψαλεί αύριο, στις 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 6:30 μ.μ., στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.
Ο Δημήτρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Το 1996, αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε «Επικοινωνία και ΜΜΕ».
Ως φοιτητής ακόμη, ξεκίνησε να αρθρογραφεί στα έντυπα του Πανεπιστημίου, στην τοπική εφημερίδα της Αρκαδίας «Μπαρουτοκαπνισμένα Βέρβενα» και στο περιοδικό «COLT» για αθλητικά θέματα.
Το 1998, άρχισε να εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στο τμήμα ειδήσεων, όπου συνέχισε μέχρι τώρα, ως αρχισυντάκτης.
Ο Δημήτρης Κρητικός υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για τη συναδελφικότητά του, το σπάνιο ήθος του και την εξαίρετη επαγγελματική του συμπεριφορά.
Η απώλεια του Δημήτρη Κρητικού, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και βυθίζει στη θλίψη τους συναδέλφους του στην ΕΡΤ και όλους τους οικείους του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του και αγαπητή συνάδελφο Ντένια Σαρακίνη και τα δυο του παιδιά που τον αποχωρίστηκαν σε τόσο μικρή ηλικία.