ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο...


 ...την ώρα που έκανε ρεπορτάζ

Αναίτια και άγρια επίθεση, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην πυρκαγιά της Βάρης - Κορωπίου, δέχθηκε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του protothema.gr, μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβαιναν στη μάχη κατοίκων και των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με τις φλόγες. Την ώρα που βρισκόταν σε επιχείρηση με σκάφη αναψυχής και τζετ σκι, η οποία είχε τυλιχθεί σε φλόγες, μετέδωσε βίντεο στο οποίο περιέγραφε την μάχη που δινόταν να σβήσουν οι φλόγες. Σημειώνεται πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από διπλανό οικόπεδο. Ωστόσο, η μετάδοση κόπηκε απότομα, λόγω επίθεσης την οποία δέχθηκε από εργαζομένους.
Δείτε βίντεο:


Το περιστατικό όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από άλλα τηλεοπτικά συνεργεία τα οποία βρίσκονταν στον χώρο. Συνολικά τρεις εργαζόμενοι της εν λόγω επιχείρησης επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα στον δημοσιογράφο του protothema.gr, τον γρονθοκόπησαν, τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Δείτε βίντεο, πώς μεταδόθηκε ο ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη:Ο ξυλοδαρμός σταμάτησε μετά τις εκκλήσεις του Φρίξου Δρακοντίδη ο οποίος τους τόνισε πως κάνει την δουλειά του προς όφελος των κατοίκων οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες. Τελικώς επικράτησε ψυχραιμία με τον δημοσιογράφο να αποχωρεί από τον χώρο.