ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ελεος!..


Αξημέρωτα όλα τα κανάλια μεταδίδουν σε απευθειας συνδέσεις το... λαϊκό προσκύνημα και τις τεράστιες ουρές στο παρεκκλήσι της μητρόπολης για τον αποθανόντα Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ. Τα κανάλια επενδύουν στο δωρεάν σόου της «κηδείας του ιδιώτη» προβάλλοντας εικόνες με φιλοβασιλικούς να συρρέουν στη Μητρόπολη κρατώντας ελληνικές σημαίες, φωτογραφίες του έκπτωτου και σύμβολα μια άλλης εποχής που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στο δρόμο πετάχτηκαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Αθάνατος-Βασιλεύς Κωνσταντίνος».
Από κοντά και τα μεγάλα ενημερωτικά σάιτ που μετέδιδαν το... τοπ στόρι  και τη «συγκινητική ιστορία πίσω από το στεφάνι της Άννας Μαρίας»... «Λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις...» (ποιες εξελίξεις ρε παιδιά;).
YΓ «Κωνσταντίνος βασιλέας ημών» από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να μην έχουμε αμφιβολία -όπως σχολιάζει και το e-tetradio- σε τι χώρα ζούμε... Xώρια που οι τηλεπαρουσιαστές «βασιλέα» τον ανέβαζαν «βασιλέα» τον κατέβαζαν... Και όταν το καταλάβαιναν ζητούσαν συγγνώμη και προσθεταν εκ των υστέρων το «τέως».