ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ο ειδικός σύμβουλος τώρα υποψήφιος στη Λέσβο


Kαι για όσους ανησυχούσατε τι έχει απογίνει ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα... Λατινικής Αμερικής, Ιάσων Πιπίνης, ο ίδιος ο δημοσιογράφος έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό:
«Θα είναι ΤΙΜΗ για εμένα να διεκδικήσω την ΨΗΦΟ των συμπολιτών μου στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΆΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ στις επικείμενες βουλευτικές ΕΚΛΟΓΕΣ».
– «Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της Ν.Δ. στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
– Γνωρίζω τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την περιοχή ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Από πλευράς μου, τόνισα στον κ. Πρωθυπουργό πως θα είναι τιμή μου να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.
– Υπενθύμισα στον κ. Πρωθυπουργό ότι ο ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ” και εργατικοί!… Έχω συγκεκριμένες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να συμβάλλω στην ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του Νομού Λέσβου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μου έχει δείξει στη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια».