ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Το προσώπο που «μπαινόβγαινε» στο Μαξίμου...


...και ποιοι άλλοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες παρακολουθούνταν - Έρχεται νέα χιονοστιβάδα αποκαλύψεων

Δεν είναι μόνο ότι ο πρωθυπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση στα ερωτήματα που προκύπτουν από την «νόμιμη» (!!!) παρακολούθηση του αρχηγού του τρίτου κόμματος της Βουλής και τη «νόμιμη» και «παράνομη» παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη!
Ούτε ότι δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο δημοκρατίας την περίοδο της μεταπολίτευσης - αντίθετα εμφανίστηκε και ως … τιμητής ακόμα και εκείνων που η ΕΥΠ (που ο ίδιος έχει την αρμοδιότητά της ) παρακολουθούσε!
Είναι και οι πληροφορίες που διαθέτει η στήλη «Παιχνίδια Εξουσίας» του Βασίλη Σκουρή (στο ieidiseis) oι οποίες επιμένουν πως επίκειται νέος γύρος αποκαλύψεων στο θέμα για το βούρκο της ΕΥΠ την περίοδο Μητσοτάκη. Πληροφορίες ieidiseis που επιμένουν πως παρακολουθούνταν και άλλα πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του επιχειρείν. Αλλά και πληροφορίες τγια το ρόλο που έπαιζε στις παρακολουθήσεις πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, έχοντας στενές σχέσεις με πρόσωπο που απομακρύνθηκε πρόσφατα από τη θέση του.
Οπως γράφει ο Β. Σκουρής στο ieidiseis: Είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο πρωθυπουργός στο «διάγγελμα» της Δευτέρας δεν είχε καμιά αναφορά στις δηλώσεις του πως δεν παρακολουθούνταν άλλα πολιτικά πρόσωπα ή δημοσιογράφοι από την ΕΥΠ. Δεν νομίζουμε…

ΥΓ: Στο REDCARPET, τη νέα στήλη του iEidiseis που καταξιώνεται καθημερινά, αποκαλύφθηκε την Κυριακή πως πάνω από 15 πρόσωπα στη χώρα μας παρακολουθούνται μέσω του παράνομου συστήματος «Predator». Στην πληροφορία αυτή το ieidiseis επιμένει-και απαιτεί να δοθούν εξηγήσεις στους Ελληνες πολίτες!