ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Τα δυνατά «χαρτιά» του Οpen


Αυξημένη τηλεθέαση λόγω της 24ωρης κάλυψης των εξελίξεων στην Ουκρανία


To Οpen ήταν το μόνο ελληνικό κανάλι που, και χθες Σάββατο, μετέδωσε σε 24ωρη βάση τις δραματικές εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας. Με ανταποκρίσεις του Χρήστου Νικολαϊδη από το Κίεβο (είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος εκεί) και του Σωτήρη Δανέζη από τη Μαριούπολη. Και παρεμβάσεις του Θανάση Αυγερινού από το Ροστόφ, του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, του Παντελή Βαλασσόπουλου από το Βερολίνο, της Μαρίας Αρώνη από τις Βρυξέλλες, της Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη.
Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχή ροή ενημέρωσης, ανεβάζοντας το ποσοστό του Open στο 11,2%. Το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφτασε το 13%.
Από τις 5:30 με τη Φαίη Μαυραγάνη, στη συνέχεια με την Ευλαμπία Ρέβη, τον Βασίλη Τσεκούρα, τη Ματίνα Παπαδέα, την Αλεξία Τασούλη και τον Χρήστο Τσιγουρή, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.
Το Open είχε υψηλότερη απόδοση από Αντέννα, Mega, Star, EΡΤ. Ο ΣΚΑΙ συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό, λόγω και του Survivor.
Πάντως ο Θανάσης Αυγερινός και ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Οpen. Και οι δύο  βάζουν- o καθένας από την πλευρά του- τα πράγματα στη θέση τους.