ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ενημέρωση στον ΣΚΑΪ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ο ΣΚΑΪ δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο και χωρίς αλλαγές.
Στις 06.00 το πρωί, η μέρα ξεκινά με τον Δημήτρη Οικονόμου, τη Μαρία Αναστασοπούλου και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι..
πρωταγωνιστές.
Στις 10.00, η σκυτάλη της ενημέρωσης περνά στους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα και στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ. Πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία, συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας.
Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας έρχεται στις 14.00 με την Εύα Αντωνοπούλου. Μαχητικό ρεπορτάζ και άμεση ενημέρωση. Οι όψεις της επικαιρότητας και οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως διαμορφώνονται μέχρι εκείνη την ώρα.
Tο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων καθημερινά με τη Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη στις 19.50 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ με μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.