ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ThePressProject: Ψάχνουμε 500 μέλη

«Μην αμελείτε να στηρίζετε το μέσο που εμπιστεύεστε καθημερινά. Μόνο έτσι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα». Αυτό επισημαίνει σε σημείωμά του το ThePressProject που αναφέρεται στα εκατοντάδες άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν το TPP, γράφονται στην πλατφόρμα αλλά δεν ολοκληρώνουν τη συνδρομή τους. Ο αριθμός αυτός, μαζί με συνδρομές που έχουν λήξει, έχει αγγίξει πλέον τους 500 λέει το..
TPP που ξεκαθαρίζει:
«Αν μπορούσαμε να πατήσουμε δηλαδή ένα μαγικό κουμπί για να λάβουμε όλη αυτή την στήριξη, οι δυνατότητες μας θα ήταν έως και διπλάσιες. Οι 500 ήδη υπάρχοντες συνδρομητές που μας λείπουν, είναι ένας  αριθμός που μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό».
Το TPP προτρέπει λοιπόν τους ξεχασιάρηδες συνδρομητές του: «Μην αμελείτε να στηρίζετε το μέσο που εμπιστεύεστε καθημερινά. Μόνο έτσι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα».