ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η «δημοκρατία» και ο "παχυλός μισθός" της Σπυράκη

«Η εφημερίδα είναι ο Δούρειος Ιππος του ΣΥΡΙΖΑ» 

Αγρίεψαν τα πράγματα στο στρατόπεδο της ΝΔ με την εκπρόσωπο Τύπου Μαρία Σπυράκη να χαρακτηρίζει «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» την εφημερίδα «δημοκρατία». Συγκεκριμένα η Σπυράκη κληθείσα να σχολιάσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπό τον τίτλο «Φρενοκομείο η ΝΔ», δήλωσe:
«Η συγκεκριμένη εφημερίδα, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την παράταξη, δεν είναι.. τίποτε άλλο από τον Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες που στηρίζουν τη ΝΔ πρέπει να γνωρίζουν τον ρόλο της συγκεκριμένης εφημερίδας, που δεν αποτυπώνει τίποτε άλλο από τις επιθυμίες της κυβέρνησης στο πρωτοσέλιδό της».
Αμεση ήταν η απάντηση της εφημερίδας που με μια λιτή ανακοίνωση θύμισε τον πόλεμο που έκανε στο κόμμα η Σπυράκη, ως δημοσιογράφος, μέσα από τα παράθυρα του Mega.
Αναλυτικά η απάντηση της «δημοκρατίας»:
«Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θυμούνται πολύ καλά τον πόλεμο που έκανε η κα. Μαρία Σπυράκη στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του MEGA. Όπως θυμούνται ότι λαμβάνει τον παχυλό της μισθό για να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο».