ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ραδιοσταθμός έτοιμος, επιπλωμένος, πωλείται!

Στο σφυρί τα μηχανήματα του «Βήμα 99.5» για 236.000 ευρώ. Ουσιαστικά ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματικός ραδιοφωνικός σταθμός για να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Κονσόλες, μικρόφωνα, ακουστικά, υπολογιστές, monitors, ενδοεπικοινωνίες, ζεύξεις, master, πομποί, δίπολα, γεννήτριες και άλλα πολλά, βγαίνουν στο σφυρί από τους 11 τεχνικούς του Βήμα 99.5 για οφειλή ύψους 135.853,30 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 235.850 ευρώ, στα 2/3 της τιμής εκτίμησης κατά τη διάρκεια της κατάσχεσης. Ο πλειστηριασμός θα λάβει χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στις 6 Ιουνίου.
Τα μηχανήματα του σταθμού είναι πανάκριβα, είχε γίνει μεγάλη επένδυση σε αυτόν τον τομέα.. ειδικά όταν εξαγοράστηκε από τη Γιάννα Αγγελοπούλου για να εκπέμψει τον City 99.5. Για παράδειγμα, ένας από τους πομπούς του εκτιμήθηκε στα 22.500 ευρώ, ενώ η κονσόλα που χρησιμοποιούνταν στη ροή του προγράμματος στα 90.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι του Βήμα FM τα κατάσχεσαν όλα λίγο μετά το οριστικό του λουκέτο τον Οκτώβριο, και τα φυλάσσουν σε αποθήκες.
- πηγή: e-tetradio