ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

«Εσείς δεν είστε μόνο πράσινοι, είστε και μπλε μέχρι θανάτου»

Tα «άκουσαν» στον ΣΚΑΙ  από ηλικιωμένο

Ένα απρόοπτο σε ζωντανή μετάδοση έφερε σε... μεγάλη αμηχανία τους δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, καθώς ένας ηλικιωμένος πολίτης προτίμησε να μη διαμαρτυρηθεί για τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα, αλλά για την «γραμμή» που ακολουθεί το κανάλι του Φαλήρου.
Αφού διαβεβαίωσε ότι θα βουτήξει στη θάλασσα είπε στους δημοσιογράφους ότι ο δήμαρχος δεν έβαλε το προστατευτικό δίχτυ για τους λουόμενους, αλλά μόνο για τα κότερα.
Και συνέχισε κατηγορώντας το κανάλι και σημειώνοντας ότι «λέτε ό,τι σας συμφέρει,.. του Κουρουμπλή τον βγάλατε τρελό, τον άλλον τον βγάλατε τρελό».
«Εάν ήταν η δεξιά κυβέρνηση δεν θα μιλάγατε» είπε και πρόσθεσε.. «Δεν είσαστε μόνο πράσινοι λόγω Παναθηναϊκού, αλλά και μπλέ μέχρι θανάτου»!
«Γίνονται αυτά στη ζωντανή μετάδοση» σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής με τον ρεπόρτερ να επισημαίνει από το... μέτωπο της παραλίας ότι «σήμερα καταρρίπτεται η ρήση του θυμόσοφου λαού ότι (σσ η τρέλα) δεν πάει στα βουνά, παραλία πάει».
«Για αυτό το κάνουμε ζωντανά, για να βγει η αυθεντική άποψη και όχι μονταρισμένη, θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει λίγο πιο πριν και να το μοντάρουμε εμείς» σχολίασε ο έτερος δημοσιογραφικός αστέρας.
Δηλαδή όταν δεν είναι ζωντανή η μετάδοση, τι συμβαίνει;

Χ.Κ. (efsyn)