ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Μανώλη Καψή, απορώ πως σε είχαν διευθυντή σε κανάλι!

Το ξέσπασμα του Γ. Παπαδάκη

«Ο Μανώλης Καψής ήταν και διευθυντής ειδήσεων σε ένα κανάλι. Να τον χαίρονται αυτοί που τον είχαν. Απορώ πως σε είχαν διευθυντή σε κανάλι. Να με πει εμένα ο Καψής φασίστα! Αυτό είναι χυδαίο και απαράδεκτο από την πλευρά σου». Αυτά έλεγε έξω φρενών στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης απαντώντας στα όσα έγραψε ο Μανόλης Καψής υπό τον τίτλο «Ο Φιλιππάκης, ο Παπαδάκης και οι άλλοι».
Το άρθρο Καψή αναφερόταν στον τηλεπαρουσιαστή, με αφορμή την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της περασμένης Παρασκευής και τα όσα ακούστηκαν με αφορμή την επίθεση και τον τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου.
 «Δεν θέλω να επανορθώσεις, αλλά σίγουρα θα νιώσεις άσχημα. Εάν έχεις ένα προσωπικό.. πρόβλημα μαζί μου τι να κάνω, δεν φταίω εγώ, η ζωή τα φέρνει έτσι και ο καθένα μας κρίνεται. Εγώ είμαι κατά των μνημονίων, ο Καψής είναι υπέρ. Θα μπορουσα να βγάλω κι εγώ ένα τίτλο "Οι Μανώληδες Καψήδες και οι άλλοι". Χώρια που είναι και ποινικά κολάσιμο όλο αυτό», ελεγε και ξανάλεγε για 10 λεπτά εξοργισμένος ο Γ. Παπαδάκης ενώ κάλεσε τον Μ. Καψή να δει ξανά την εκπομπή της Παρασκευής, ώστε να διαπιστώσει το πως διατύπωσε όλα όσα είπε περί μνημονίων και τρομοκρατίας.
Στο άρθρο του στο capital υπό τον τίτλο «Ο Φιλιππάκης, ο Παπαδάκης και οι άλλοι» ο Μ. Καψής αναφέρει για τον Γ. Παπαδάκη:
«Ο δεύτερος είναι πιο πονηρός. Σχολίασε όμως ότι "κι εμείς δεν ζούμε καθημερινά μια τρομοκρατία;" Με αφορμή την επίθεση των τρομοκρατών στον Παπαδήμο. Η πολιτική στο ίδιο ζύγι με την ωμή βία. Ο συμψηφισμός. Γιατί φυσικά όταν υφίστασαι ασύμμετρη απειλή (τρομοκρατία) όλα τα μέσα αντίστασης είναι αποδεκτά (φάκελος βόμβα). Μία σου και μία μου... Έτσι δικαιολόγησε τη βία των τρομοκρατών και την σερβίρισε νομιμοποιημένη στο τραπέζι των τηλεθεατών. Πως το είπε και το άλλο; "Η ποσότητα ήταν μικρή, δεν ήθελαν να σκοτώσουν, να κάνουν θόρυβο ήθελαν." Σιγά τ' αυγά... δηλαδή.»