ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ν. Κοτζιάς: Aγεωγράφητοι οι συντάκτες των Νέων

Συνεργάτες του Νίκου Κοτζιά σχολίασαν με καυστικό τρόπο, ότι «τόσο οι συντάκτες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ όσο και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που έχουν κάνει δηλώσεις σε βάρος του δεν έχουν καν διαβάσει τις δηλώσεις σχετικά με τις επαφές του υπουργού στις ΗΠΑ».
«Βέβαια», επισήμαναν οι ίδιοι, «η εκστρατεία παραπληροφόρησης συνεχίζεται και μαζί με αυτήν η αποσιώπηση της πραγματικότητας. Για μια ακόμη φορά η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, συνεχίζει να «φιλοξενεί» ανακρίβειες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του κ. Κοτζιά και αλλοιώνει, προβάλλοντας αποσπασματικά, τη δημόσια δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ». Όπως αναφέρουν,.. «στην απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι το Κυπριακό θα το συζητούσε την επόμενη μέρα με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, δηλαδή με τον κατ’ εξοχήν αρμόδιο Αμερικανό Κυβερνητικό παράγοντα για θέματα ασφαλείας».
«Η εφημερίδα αποσιωπά, επίσης» σημείωσαν οι ίδιοι «τις δηλώσεις του μετά την εκτενή και ιδιαίτερα μεγάλη σε διάρκεια συνάντησή του με το Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Αντιστράτηγο Μακ Μάστερ, με τις οποίες καθίσταται ξεκάθαρο ότι στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν το Κυπριακό, η στάση της Τουρκίας στην περιοχή, τα θέματα της οικονομίας και η κατάσταση στα Βαλκάνια». »Προφανώς δηλαδή και ζητήματα που άπτονται των σχέσεων της χώρας με όλους τους βόρειους γείτονές μας. Εκτός εάν οι συντάκτες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αλλά και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που σπεύδουν να τον κατηγορήσουν στερούνται στοιχειωδών γνώσεων γεωγραφίας», αναφέρουν.

- πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ