ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Στο ναδίρ οι πωλήσεις των εφημερίδων

- Στις 20.000 φύλλα σταθεροποιήθηκε το Documento 
- Περί τις 5.000 οι Ειδήσεις του Χατζηνικολάου
- Πρώτα σε κυκλοφορία ΤΑ ΝΕΑ

Στο επίπεδο των 20.000 φύλλων σταθεροποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, πανελλαδικά, η κυκλοφορία της κυριακάτικης εφημερίδας Documento με τους επιτελείς της να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις «καθαρές» πωλήσεις καθώς όπως λένε αν υπήρχαν προσφορές η κυκλοφορία θα ήταν υψηλότερη.
Την ίδια ώρα η νεοκδοθείσα ημερήσια εφημερίδα «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου, φαίνεται να σταθεροποιείται γύρω στις 5.000 φύλλα πανελλαδικά ενώ οι πωλήσεις της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ  -που είναι ξανά στα περίπτερα από την προηγούμενη Τρίτη- κυμαίνεται περί τις 13 με 14 χιλιάδες φύλλα (είναι σταθερά πρώτη σε κυκλοφορία).
Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν και την νέα εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών..
για να δουν τι μερίδιο θα πάρει από την λιγοστή πίτα των ημερήσιων φύλλων που κυκλοφορούν πανελλαδικά ή αν θα υπάρξουν καινούργιοι αναγνώστες που θα την αγοράσουν. Το επιτελείο της «Ελευθερίας του Τύπου» υπό τον Χρίστο Μουλίνο, δουλεύει επί του παρόντος τον σχεδιασμό του φύλλου και φιλοδοξεί να το βγάλει στα περίπτερα περί τα μέσα Μαρτίου.
Παραθέτουμε πίνακα με τις κυκλοφορίες της Παρασκευής 17/2 όπου φαίνεται πόσο λίγα φύλλα πουλάνε πλέον οι εφημερίδες σε ημερήσια βάση (μόλις πριν από δύο χρόνια, το αντιστοιχο διάστημα, είχαν σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις):