ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γ. Κουρτάκης στο Άγιον Όρος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Άγιον Όρος από την περασμένη Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και φίλους.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον συνοδεύουν, βρίσκεται και ο μιντιάρχης -επικεφαλής του Ομίλου των Παραπολιτικών- Γιάννης Κουρτάκης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει επισκεφθεί τις Μονές Βατοπαιδίου, Σίμωνος Πέτρας και προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές (σ.σ. πρωτεύουσα του Αγίου Όρους).
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης , συνοδευόμενος πάντα από τον συνεργάτη και φίλο..
Γιάννη Κουρτάκη (όπως θα δείτε και πιο κάτω στις φωτογραφίες (από το vimaorthodoxias.gr) συνομίλησε με μοναχούς και γέροντες τις αθωνικής Πολιτείας, στην οποία βρίσκεται για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια. Επισκέφθηκε επίσης και τους αμπελώνες ορισμένων Μονών όπου δοκίμασε εδέσματα και το παραδοσιακό κέρασμα, το οποίο αποτελείται από λουκούμι και ρακί.
Σχετικές φωτογραφίες αποκαλύπτει το vimaorthodoxias.gr, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.- με πληροφορίες από το sdna.gr