ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Είναι ψέμα ότι ο Καψής δεν χωνεύει την Τρέμη

Γιατί ο διευθυντής δεν "έπαιξε" τη βράβευσή της από το Ιδρυμα Μπότση

Δεν είναι ότι ο Μανώλης Καψής δεν χωνεύει την Όλγα Τρέμη και για αυτό στο δελτίο ειδήσεων δεν «έπαιξε» ένα ολοκληρωμένο βίντεο με τη βράβευση της δημοσιογράφου από το ίδρυμα Μπότση την περασμένη Τετάρτη! Ούτε φυσικά οτι ο Γιώργος Παππούς ήταν η παράπλευρη απώλεια, δεδομένου ότι βραβεύθηκε κι αυτός!
Μπορεί λοιπόν το δελτίο ειδήσεων του MEGA να είχε δυο βραβευμένους απο το ίδρυμα δημοσιογραφίας, εκ των οποίων – όλως τυχαίως, η μια ήταν η κεντρική του παρουσιάστρια, αλλά ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού να αναγκάστηκε να το «ξεπετάξει» με ενα «ζωντανό» της.. πλάκας… Αιτία ήταν το «καυτό» θεμα των αγροτών που μονοπωλούσε και εξακολουθεί να μονοπωλεί την επικαιρότητα και που δεν επέτρεψε να μεταδοθεί ένα βίντεο της προκοπής με τις βραβύσεις των δυο δημοσιογράφων του καναλιού.
Με άλλα λόγια είναι που το MEGA στέκεται ακοίμητος φρουρός στα μπλόκα των δοκιμαζόμενων αγροτών… Είναι για την ανάδειξη (ρε γ@μώτο) της πιο σέξι ξανθιάς αγρότισσας στα καλλιστεία του MEGA που λέει και ο Μπογδάνος! Αυτή ήταν η πραγματική αιτία και όχι ότι ο Μανώλης Καψής δεν πρέπει να χωνεύει με τίποτα την Όλγα Τρέμη!
- από το enimerosi24.gr