ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Τρεμοσβήνει το άστρο του Σταύρου Ψυχάρη...

 Οχι κι έτσι, κυρ-Σταύρο μας...

«(...)Ευτυχώς, όπως σαφώς πλέον διαφαίνεται, η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται εγκαίρως την πραγματικότητα και αποφασίζει την ουσιαστική αναδιάταξη του κόμματος μέσα στην ελληνική πραγματικότητα. Γεννάται έτσι η ελπίδα η έλευση της Αριστεράς στην εξουσία να σημάνει τον εκσυγχρονισμό του κράτους που επεχείρησαν αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης.
Την ώρα που οι ιδέες του κ. Λαφαζάνη δύουν, μοιάζει να ανατέλλει το άστρο του Αλέξη Τσίπρα.»
Ετσι τέλειωναν οι κολακείες του Σταύρου Ψυχάρη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο κυριακάτικο άρθρο του στο ΒΗΜΑ όπου το αφεντικό του ΔΟΛ «έθαβε» τον Π. Λαφαζάνη...
Στο άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη υπήρξε «πληρωμένη»..
απάντηση του Θανάση Καρτερού που με άρθρο του στην Αυγή επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Α, όχι έτσι, κυρ-Σταύρο μας. Είναι εικόνα αυτή, όσο το δικό σας άστρο τρεμοσβήνει, να ασχολείστε με τα άστρα των άλλων στο "Βήμα"; Και να εξακολουθείτε, όπως εκείνοι οι τσαρικοί στρατηγοί που ποτέ δεν συνειδητοποίησαν πώς κατάντησαν θυρωροί με λιλιά, να ανεβοκατεβάζετε πρόσωπα στον πολιτικό γαλαξία που πιστεύετε -ακόμα!- ότι είναι στην ιδιοκτησία σας; Στην κοσμάρα σας, εν ολίγοις.(...)
(...)Ακόμα πιστεύετε ότι φτάνει η σταυρική εμπάθεια, η πολιτική καπατσοσύνη και τα δόλια Μέσα για να "δύσεις" κάποιον. Δύει πράγματι, αλλά για ποιον; Καληνύχτα σας...»
- διαβάστε το άρθρο Ψυχάρη ΕΔΩ και το άρθρο Καρτερού ΕΔΩ