ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ίντριγκα στο κανάλι του Κοντομηνά

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Ελλη Στάη - Θα παρουσιάζει και 15νθημερο τοκ σόου

Τελικά η Ελλη Στάη δεν αντέχει μακριά από την τηλεόραση. Μετά τις εκλογικές -εκτακτες- εμφανίσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η τηλεπαρουσιάστρια προχώρησε τελικά σε μονιμη συνεργασία με το κανάλι του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Ετσι η Ελλη Στάη επανακάμπτει στην τηλεόραση με μια 15νθήμερη  «ζωντανή» εκπομπή ενώ θα έχει ενεργό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha που θα συνεχίζει να παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ.
Η συνεργασία επιβεβαιώθηκε και με επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η οποία αναφέρει:
«Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι στην τηλεόραση συμβαίνουν μονίμως τα ίδια, υπάρχει μία επιστροφή ικανή να τον ιντριγκάρει.
Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται την Έλλη Στάη. Τη δημοσιογράφο που έχει επάξια..
συνδεθεί με την πιο αξιόπιστη πλευρά της είδησης.
Η επιστροφή της Έλλης Στάη είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό τοκ σόου άλλης οπτικής και αισθητικής, το οποίο θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση. Παράλληλα, η Έλλη Στάη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με θέση, κύρος και προσωπική σφραγίδα.
Αυτή την άνοιξη, το πιο φωτεινό πρόσωπο – η θηλυκή πλευρά της ενημέρωσης έρχεται στον Alpha».