ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

To gazzetta αντεπιτίθεται!

Πώς αντιδρά απέναντι στο σάιτ του Β. Παπαθεοδώρου - Εν αναμονή κινήσεων

Το sdna.gr, το σάιτ που έστησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου με ένα μεγάλο και δυνατό δημοσιογραφικό επιτελείο, είναι από την Τετάρτη στον διαδικτυακό «αέρα» και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις. Όχι μόνο των ισχυρών αντιπάλων, αλλά και της ίδιας της νέας ιστοσελίδας που στο πρώτο της 24ωρο δείχνει να κάνει αναγνωριστικά βήματα. Όσοι ξέρουν τον σχεδιασμό και τις φιλοδοξίας της καινούργιας διαδικτυακής προσπάθειας, περιμένουν τα βήματα να εξελιχθούν σε άλματα, με δυναμική και γρήγορη κάλυψη της ειδησεογραφικής ροής και με θέματα που θα τροφοδοτήσουν την αθλητική επικαιρότητα και θα αναπαραχθούν στο διαδίκτυο, αλλά και στις εφημερίδες. Εκεί, άλλωστε, κρίθηκε η απογείωση (με τον Παπαθεοδώρου στο πιλοτήριο) του gazzetta.gr, το οποίο ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή του, που θα κορυφωθεί τις επόμενες.. ημέρες ή εβδομάδες.
Όσο και αν οι υπεύθυνοι του gazzetta κρατούν χαμηλούς τόνους και ερμηνεύουν τις όποιες βελτιώσεις του σάιτ όχι ως απάντηση στο sdna, αλλά ως αποτέλεσμα της πρόθεσης να αναβαθμίζεται συνεχώς, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους δύο αθλητικούς ενημερωτικούς πόλους υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα.
Άλλωστε ο Β. Παπαθεοδώρου από τη στιγμή που έφυγε με παράδοξο τρόπο από το gazzetta, έβαλε στόχο του να δημιουργήσει ένα ισχυρό αντίπαλο δέος και «χτύπησε» κάνοντας πρόταση συνεργασίας σε βασικούς πρώην διαδικτυακούς συνεργάτες του. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι προτάσεις σε δημοσιογράφους του gazzetta ήταν πάνω από δέκα και υπήρξε ανταπόκριση επτά ατόμων, αλλά και 4-5 αρνήσεις.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog