ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ακυβέρνητος και χρεωμένος ο ΣΚΑΪ

Η διαρκής ενασχόληση του αφεντικού του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, με την πορεία της «πράσινης» ΠΑΕ, συμμαχώντας με Μελισσανίδη και Σαββίδη, έχει αποδυναμώσει και τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος έχει αφεθεί εκ νέου στην εντεταλμένη σύμβουλο Ευαγγελία Κουτσαυτάκη, δεξί χέρι επί σειράν ετών του Αλαφούζου.
Η οδηγία που υπάρχει για νέες περικοπές, από όπου μπορούν να γίνουν, χωρίς να καλύπτονται όλα τα κενά, προκαλεί νέα προβλήματα στη λειτουργία του καναλιού. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στα υψηλά κλιμάκια της επιχείρησης, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της παραμονής ή μη του Σταμάτη Μαλέλη. Ο δημοσιογράφος έχει πάρει αποστάσεις από τις επιλογές του προγράμματος, εκτιμώντας πως δεν θα έχει απήχηση, και προς το παρόν δικαιώνεται. Ο ίδιος φαίνεται να μην προλαβαίνει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις του σταθμού έως το βράδυ, αλλά δεν θέλει να χάσει και την πρόσβαση.. της σχολής του σε υλικοτεχνική υποδομή.
Ωστόσο, στους κάτω ορόφους επικρατεί χάος. Το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στα Εξάρχεια, δεν υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια του δελτίου, Εύα Αντωνοπούλου, και τα στελέχη που ήταν στο κοντρόλ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χειριστούν την επικαιρότητα.

- parapolitika