ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Πως ο Τουρκολιάς πήρε την Κλιμάκη από τον Αλαφούζο

Εννέα φορές του μισθού στον ΣΚΑΙ δίνει στην πρώην πολίστρια

Ένα... μικρό σκανδαλάκι του Αλέξανδρου Τουρκολιά αποκαλύπτει η εφημερίδα «FM&Voice», στο φύλλο της 24ης Δεκεμβρίου. Κύριε διευθύνοντα της Εθνικής, λυπούμαι που θα σας στενοχωρήσω Χριστουγεννιάτικα, αλλά μόνος σας μπαίνετε στην «Μαύρη Λίστα» (και στο στόχαστρο, τέτοιες πονηρές μέρες, του Αλέξη Τσίπρα). Με τα ρουσφέτια σε ισχυρούς φίλους σας, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες του Τύπου.
Το σκανδαλάκι του κ. Τουρκολιά ακούει στο όνομα Σύλβια Κλιμάκη. Τον Αύγουστο είχα αποκαλύψει, ότι ο επικεφαλής της Εθνικής φρόντισε να απαλλάξει τον ΣΚΑΙ, του υιού του κολλητού του Αριστείδη Αλαφούζου, από την παρουσιάστρια και το συμβόλαιο της.
Σήμερα σας αποκαλύπτω ότι η κυρία λαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 7 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. 7.000 x 12 ίσον 84 χιλιάρικα το έτος. Θέλετε να συγκρίνετε τον μισθό της; Ψάξτε τις απολαβές του..
διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος! Γιατί ούτε τα πιο golden boys της Εθνικής δεν εισπράττουν πια 7 χιλιάρικα τον μήνα. Εκτός κι αν η ενημέρωση μου είναι ελλιπής.
Για την πρώην πολίστρια 7 χιλιάρικα, όταν 5 χρόνια οι μνημονιακές διοικήσεις της Εθνικής απολύουν άμεσα ή έμμεσα χιλιάδες υπαλλήλους. Και τι προσφέρει στις Δημόσιες Σχέσεις της τράπεζας, η κυρία που δεν είναι καν δημοσιογράφος και πολύ περισσότερο δεν έχει καμία γνώση του τραπεζικού, επιχειρηματικού, χρηματιστηριακού ή οικονομικού ρεπορτάζ;
Για να μην σας κρατώ σε αγωνία και μιας και ο κ. Τουρκολιάς ποτέ δεν καταδέχεται να απαντήσει στις αποκαλύψεις μας (προφανώς γιατί δεν έχει τι να απαντήσει), θα σας πω αμέσως, ότι αυτό που προσφέρει είναι μια άνευ προηγουμένου... καλαμοκαβαλάρησα συμπεριφορά. Με την οποία απαξιώνει τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην Εθνική, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της, που υπηρετούν στις Δημόσιες Σχέσεις της τράπεζας.
Έτσι εκθέτει τον Τουρκολιά και την επιλογή του και στο εσωτερικό της Εθνικής. Σε σημείο, όπου ακόμα και οι απολογητές του έργου του επικεφαλής της Εθνικής, να... κουτσομπολεύουν την επιλογή του και την καλαμοκαβαλάρησα Σύλβια.

Υ.Γ.
Αυτοί τρέμουν την αβεβαιότητα. Εμείς που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, παρά μόνο... την σταθερότητα του ρεπορτάζ των αποκαλύψεων μας για τα σκάνδαλα της διαπλοκής, απαιτούμε εκλογές για να ταρακουνηθεί το αμαρτωλό σύστημα.
(Αναδημοσίευση από τη "Μαύρη Λίστα" της εφημερίδας Finance & Markets Voice της 24ης Δεκεμβρίου)
- από το fmvoice.gr