ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η εφημερίδα του γιού της Γιάννας και η διάψευση Τρίμη

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ και νυν μέλους του ΔΣ της ΕνωσηςΔημήτρη Τρίμη στα αναγραφόμενα περί της εμπλοκής του σε εφημερίδα του γιου της Γιάννας Αγγελοπούλου. Χαρακτηριστικά ο Δ. Τρίμης επισημαίνει: «Θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα (των Παραπολιτικών) είναι μια φάρσα ή μια ακόμα μπούρδα ενός βλάκα, αν δεν φαινόταν τόσο καθαρά το κίνητρο του συκοφάντη να πλήξει την Εφημερίδα των Συντακτών».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, ο «αριστερός» γιος της Γιάννας είναι έτοιμος για «δυναμική είσοδό του στον χώρο των εκδόσεων» και με βάση τα σχέδιά του, λέει, προσανατολίζεται στο «λανσάρισμα ημερήσιας εφημερίδας με "δυνατό" κυριακάτικο φύλλο, το οποίο θα είναι φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ». Συγκεκριμένα στο Secret αναφερόταν: «Η οικογένεια μπαίνει εκ νέου στο παιχνίδι των εκδόσεων (μετά το αποτυχημένο εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου»), επιχειρώντας προφανώς να δώσει στίγμα ενόψει των εξελίξεων. Η αρχική σκέψη ήταν η εμπλοκή στην "Εφημερίδα των Συντακτών", σενάριο που..
για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσει. Ετσι, ο υιός Αγγελόπουλος στράφηκε στη δημιουργία ενός νέου εντύπου, με το βασικό του σχέδιο όσον αφορά τη στελέχωσή του να έχει να κάνει με την προσέλκυση δημοσιογράφων τόσο από την "Εφημερίδα των Συντακτών" όσο και από την «Ελευθεροτυπία». Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, έχει να κάνει με την πληροφορία περί πρότασης για συμμετοχή στο εγχείρημα στον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη».
Αυτό το τελευταίο είναι που διαψεύδει κάθετα και κατηγορηματικά ο Δ. Τρίμης.