ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφόρησε η Επένδυση του ομίλου Κουρτάκη

Βγήκε στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εβομαδιαίας εφημερίδας «Επένδυση» του ομίλου Κουρτάκη. Η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα θα κυκλοφορεί  κάθε Σάββατο με ένα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία, το «Επένδυση plus», που θα δίνει βάρος στην επιχειρηματική δράση, στις τράπεζες, σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Χρηματιστήριο. Μια έκδοση με οδηγό τις αποκαλύψεις για τα «μυστικά και ψέματα» της κρίσης αλλά και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικά success stories, όπως και με πλούσιο παρασκήνιο για την αθέατη όψη στα παραγωγικά υπουργεία, στο Χρηματιστήριο.
Στην «Επένδυση» απαραίτητος συνοδός θα είναι μια ξεχωριστή έκδοση, το TANGO. Ένα  περιοδικό, με έμφαση στις ανθρώπινες αναζητήσεις, τη δημιουργικότητα, τον τρόπο ζωής. Συναντήσεις, φιγούρες, απολαύσεις θα συνενώνονται με έναν μοναδικό τρόπο, με συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας πουν, αλλά και… χορό, γεύσεις, απρόοπτα..
Η «Επένδυση» θα συνοδεύεται μια φορά κάθε μήνα από μια ειδική έκδοση για την αγροτική παραγωγή. Το «Αγροbusiness» υπό την επιμέλεια του Πάνου Μπαϊλη, θα δίνει μια πρωτογενή πληροφόρηση για τα προγράμματα και τις ευκαιρίες για την αναγέννηση της αγροτικής δραστηριότητας, χρηστικές πληροφορίες για την επιχειρηματική δράση και την εξωστρέφεια, τις καλλιέργειες και τη ζωική παραγωγή.




Αγγελόπουλος, Κουρτάκης, Παλλήκαρης στα πιεστήρια περιμένοντας το πρώτο φύλλο της «Επένδυσης»

-Δείτε εδώ ποιοι στελεχώνουν την «Επένδυση»